L'Empresa

APEX Ingenieros S.A. presta un servei global d'enginyeria i arquitectura en l'àmbit de la construcció, comprenent les àrees de: Projecte, Gestió de Contractació, Gestió Administrativa i Direcció i Planificació de les Obres. La Societat adapta la seva organització a cada projecte, per respondre així a les necessitats i requeriments dels seus clients.

APEX Ingenieros S.A., des de l'inici de les seves activitats al 1986, s'ha especialitzat en la construcció de plantes industrials, magatzems de paletització i edificis administratius oferint als seus clients els serveis complets d'obra civil i arquitectura, així com el disseny de les instal·lacions d'electricitat, calefacció, ventilació, aire condicionat i fluids en general.

L'equip professional d'APEX Ingenieros S.A. disposa en la seva plantilla d'enginyers i arquitectes tècnics i superiors, així com de projectistes qualificats. Aquest equip es complementa amb altres professionals en diferents disciplines que convé emprar per al desenvolupament dels seus projectes: Tècnics especialistes en la logística d’emmagatzematge i distribució, seguretat i confort industrial, col·laboren assíduament amb nosaltres.

Durant aquests anys l'empresa s'ha anat consolidant i ha establert acords de col·laboració amb altres professionals, ENGINYERS i ARQUITECTES especialistes en l'arquitectura industrial. L'estreta col·laboració amb aquests professionals ens permet oferir als nostres clients l'experiència acumulada d'un gran nombre de projectes industrials efectuats amb uns criteris tècnico-arquitectònics de gran singularitat i bellesa.

La confiança amb què ens honoren els nostres clients en encarregar els seus projectes a APEX Ingenieros S.A. constitueix el millor aval de l'empresa.

 
 


Carrer Panamà 38 • 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) • Tel: (+34) 93 590 16 40 • Fax: (+34) 93 590 00 31 •
apexing@apexing.com